Mednarodni pomladanski kmetijski sejem

Komenda 2016

SEJEMSKI ČASOPISKmetovalčev koledar za plodnost krav

OGLAS


Kmetovalčev rokovnik 2018 ( oglas)Združenje turističnih kmetij Slovenije z novim interentnim portalom

Na novem internetnem portalu www.turisticnekmetije.si je ponudba turističnih kmetij predstavljena s preglednimi podatki in kvalitetnimi fotografijami v petih jezikih (slovenskem, angleškem, nemškem, italijanskem in francoskem). Predstavitev z možnostjo direktnih rezervacij je obogatena z interaktivnim zemljevidom Slovenije, sodobnim iskalnikom kmetij, informacijami o regionalni gastronomiji, ceniki, promocijskim materialom in opisi dostopov do kmetij.
Novi internetni portal Združenja turističnih kmetij Slovenije, ki ga je sofinanciralo Ministrstvo za gospodarstvo RS, ob podajanju osnovnih potovalnih in namestitvenih informacij, obiskovalcu ponudi sliko doživetja počitnic na podeželju in na turističnih kmetijah.
Novost v predstavitvi predstavlja interaktivni zemljevid Slovenije, ki omogoča iskanje kmetij po geografskem načelu. Ponudbo posameznih turističnih kmetij pa obiskovalci lahko najdejo tudi s pomočjo iskalnika, ki omogoča neposredno izbiro kriterijev za obiskovalce po načelu "korak za korakom" (izbira kmetij glede na geografsko lego, obliko ponudbe turistične kmetij, kategorijo namestitve, specializirano ponudbo kmetije itd.).
Velik poudarek je namenjen  predstavitvi gastronomije, saj je na portalu objavljenih preko 30 receptov regionalnih dobrot s kvalitetnimi fotografijami Toma Jeseničnika, popotniški obiskovalci portala pa lahko izbirajo kar med 170 namigi za izlete za obisk podeželja.
Vsi zainteresirani si lahko ogledajo in naročijo brezplačni katalog turističnih kmetij Prijazno podeželje 2007/2008 in brošuro o regionalni gastronomiji Uživajmo brez meja.

Poleg turističnih informacij  portal podaja tudi informacije, zanimive za nosilce turistične dejavnosti na kmetiji. Obiskovalci se lahko podrobneje seznanijo s cilji in aktivnostmi Združenja turističnih kmetij Slovenije, ki povezuje ---- turističnih kmetij iz vse Slovenije.   Za bodoče nosilce turistične dejavnosti na kmetiji so predstavljeni pogoji za začetek opravljanja dopolnilne dejavnosti na kmetiji. S pomočjo vstopnega gesla pa lahko člani združenja  dostopajo do informacijskega servisa, ki omogoča hiter dostop do vseh aktualnih informacij o turizmu na kmetiji, spremembah v zakonodaji, možnostih predstavitve njihove ponudbe na raznih sejmih, prireditvah doma in v tujini ter o drugih oblikah promocije.


 
Nagradno žrebanje
 
Voščilo 2019
 
Cenik nalepk
 
Voščilo 2017
 
Preureditev hlevov - stroški v milijonih
 

arhiv
19.05.2020 Lemken...
18.05.2020 Rabe-Werk 2+1...
17.05.2020 Deutz-Fahr 3,3 m...
17.05.2020 kosilnica SIP 165...
16.05.2020 žito,peleti...
15.05.2020 KUHN VBP 2160...
14.05.2020 Fuchs 4000 lit...
13.05.2020 pajek KUHN 6m...
Nagradno žrebanje
 
Voščilo 2019
 
Voščilo 2017
 
AKCIJA - naročilo Kmetovalca
 
Vabilo na strokovno izobraževanje - Bela Krajina
 
Vabilo na izobraževanje - Bela Krajina
 

arhiv
Ste zadovoljni z izidi volitev v KGZS